Wat zijn de voorwaarden voor de eenmalige energietoeslag 2022

De voorwaarden zijn:

• U woont in Maassluis, Vlaardingen of Schiedam
  • U bent 21 jaar of ouder
  • U heeft een geldig Nederlands identiteitsbewijs of een geldige verblijfsvergunning
  • Uw inkomen is niet hoger dan 120 % van de bijstandsnorm
  • Uw inkomen is hoger dan 120 % maar u heeft schulden en zit in schuldsaneringstraject  of er ligt een beslag op uw inkomen of u betaalt uw zorgpremie aan het CAK (centraal administratiekantoor)
  • U betaalt energiekosten
  • Per huishouden kunt u één keer energietoeslag krijgen
De voorwaarden zijn:  U woont in Maassluis, Vlaardingen of Schiedam U bent 21 jaar of ouder  U heeft een geldig Nederlands identiteitsbewijs of een geldige verblijfsvergunning Uw inkomen is niet hoger dan 120 % van de bijstandsnorm  Uw inkomen is hoger dan 120 % maar u heeft schulden en zit in schuldsaneringstraject  of er ligt een beslag op uw inkomen of u betaalt uw zorgpremie aan het CAK (centraal administratiekantoor) U betaalt energiekosten  Per huishouden kunt u één keer energietoeslag krijgen