Zoek

Uw mening telt

Met onze diensten ondersteunen wij inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam op weg naar zelfredzaamheid. Om dit goed te kunnen doen, hebben wij uw hulp nodig. Helpt u de dienstverlening van Stroomopwaarts te verbeteren? Dat kan op twee manieren!

 

De Adviesgroep Stroomopwaarts

Stroomopwaarts start dit jaar een adviesgroep. Als lid van deze adviesgroep adviseert u over de manier waarop we het vastgestelde beleid uitvoeren. Voordat we een nieuwe werkwijze of regeling invoeren, denkt u hierover mee. Kan het anders of beter? De adviesgroep komt 1 keer in de twee maanden bij elkaar. Meer informatie leest u in het reglement Adviesgroep Stroomopwaarts.

 

Samenstelling adviesgroep

Om goed te kunnen adviseren, moet de samenstelling van de adviesgroep een afspiegeling zijn van de doelgroepen van Stroomopwaarts. De adviesraad heeft minimaal 7 en maximaal 11 leden, waaronder 2 jongeren tot 27 jaar.

De adviesgroep is samengesteld uit:

  • 3 cliënten met een bijstandsuitkering
  • 1 voormalig cliënt bijstandsuitkering
  • 1 voormalig cliënt/ervaringsdeskundige Schuldhulpverlening
  • 2 ondernemers
  • 2 intermediairs, bijvoorbeeld een betrokkene bij SW-medewerkers of een advocaat
  • 2 vertegenwoordigers uit de maatschappelijke keten, bijvoorbeeld vertegenwoordigers thuisadministratie, voedselbank etc.

 

Functies in de Adviesgroep

Wij zijn op zoek naar een voorzitter, secretaris en leden voor de op te zetten adviesgroep. In de profielschets leest u wat er in de verschillende functies van u gevraagd wordt.

 

Solliciteer naar een plek in de Adviesgroep Stroomopwaarts

Wilt u deel uitmaken van de Adviesgroep Stroomopwaarts? Stuur uw sollicitatiebrief met een motivatie naar  adviesgroep@stroomopwaarts.nl. Een sollicitatiecommissie beoordeelt de ontvangen sollicitaties.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan telefonisch contact op met beleidsadviseur Lisa Rook.

 

Geef uw mening!
Doe mee met het digitale klantenpanel

De tweede manier waarop u ons kunt helpen de dienstverlening te verbeteren is door lid te worden van het klantenpanel.

 

Uw mening telt

Heeft u een uitkering via Stroomopwaarts of maakt u gebruik van onze schuldhulpverlening, de Formulierenbrigade, het Open Leerwerkcentrum of aanvullende regelingen? Dan zijn wij benieuwd naar uw mening! Als lid van ons digitale klantenpanel ontvangt u vier keer per jaar een enquête. Uw inbreng helpt ons om de kwaliteit van onze dienstverlening te vergroten.

Aanmelden voor het klantenpanel kan eenvoudig. Stuur een mail naar geefjemening@stroomopwaarts.nl.