Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek

Bestuur

Op Notubiz leest u de stukken van het algemeen bestuur.

 

Dit is het dagelijks bestuur van Stroomopwaarts:

Nicole van der Wekken
Directeur Stroomopwaarts

Nevenfuncties (onbezoldigd)

  • Sinds juni 2022 tot op heden: bestuurslid bij Cedris
  • Van oktober 2020 tot december 2022: bestuurslid bij SHOP  (stichting hulp en opvang prostituees)

 

Sjoerd Kuiper
Wethouder gemeente Maassluis

"Stroomopwaarts is er voor de inwoners die wat extra steun nodig hebben op hun weg naar werk. Wij helpen mensen bij hun zoektocht naar waar hun kracht ligt en welk werk bij hun past. Iedereen heeft recht om mee te doen in onze samenleving, en daar maken wij ons bij Stroomopwaarts hard voor."

Arnoud Proos (voorzitter DB)
Wethouder gemeente Vlaardingen 

"Niet bij iedereen gaat alles vanzelf goed. Sommige mensen hebben net wat extra ondersteuning nodig om verder te komen. Iedereen heeft eigen gaven en talenten. Het is mooi dat Stroomopwaarts kijkt wat mensen nodig hebben om een volgende stap te zetten. En mensen ook helpt en stimuleert om die volgende stap te zetten. Het is voor iedereen belangrijk om als mens gezien te worden en mee te kunnen doen aan onze samenleving."

Foto: Marianne van Straten

 

Anouschka Biekman

Wethouder gemeente Schiedam 

“Als wethouder van Schiedam en als bestuurslid van Stroomopwaarts voel ik me verbonden met alle Schiedammers. Iedereen moet een gelijke kans krijgen om mee te doen in de samenleving. Maar meedoen is niet voor iedereen makkelijk of vanzelfsprekend. Als het (even) niet zelf lukt, biedt Stroomopwaarts hulp bij een tijdelijk inkomen, begeleiding naar betaald werk en ondersteuning bij schulden. Ik vind het erg belangrijk om hier mijn bijdrage aan te leveren"