Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek

Advies en goedkope energie

De prijzen van energie zijn het afgelopen jaar sterk gestegen. Het kan dat u voor gas en elektra meer geld betaalt dan nodig is. Door de verschillende prijzen en voorwaarden is het lastig te zien waar u goedkoper uit bent. Soms is overstappen niet mogelijk. Om het u gemakkelijker te maken, werkt Stroomopwaarts nu samen met Gezond verzekerd.nl. Hier kunt u bedrijven die energie leveren met elkaar vergelijken. U vult een paar vragen in en weet meteen of u energiekosten kunt besparen. Ook krijgt u een persoonlijk advies.

Tips en informatie over uw energiekosten

Op de website www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie staan tips en informatie om uw energiekosten te verlagen. Is het bedrijf dat nu uw energie levert het meest voordelig? Of kunt u beter overstappen? Gezondverzekerd.nl geeft u hierin persoonlijk en betrouwbaar advies.

Wat zijn de voordelen voor u?

Voor mensen met weinig geld biedt Gezondverzekerd.nl goedkopere energiecontracten. Hiervoor werkt de website samen met een aantal bedrijven die energie leveren.

Stapt u over via www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie? Dan krijgt u de volgende voordelen:

  • U hoeft vooraf geen bedrag te betalen;
  • U wordt altijd direct geaccepteerd;
  • U ontvangt de laagste prijs per aanbieder. Hiervoor zijn speciale afspraken gemaakt met de bedrijven die energie leveren;
  • Tot 1 juni 2023 hoeft u zelf geen boete te betalen als u te vroeg overstapt. U krijgt het bedrag van de boete binnen een week op uw rekening gestort. Zo komt u niet voor verrassingen te staan;
  • U krijgt altijd groene energie.

Wel of niet overstappen?

Overstappen is niet altijd nodig. Heeft u bijvoorbeeld een vast contract voor uw energie? Dan is de kans groot dat overstappen niet goedkoper is. Voor een contract waarbij het bedrag wisselt kan dat wel zo zijn. Gezondverzekerd.nl geeft u betrouwbaar advies. Zo krijgt u hulp bij het maken van de beste keuze voor uw situatie.