Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek

Nieuws

Advies en goedkope energie voor mensen met weinig geld

maandag 20 maart 2023
Moeder met kind op haar arm op straat
Moeder met kind op haar arm op straat

Stroomopwaarts werkt voortaan samen met www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie. Inwoners van de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam kunnen op deze website snel zien of ze teveel betalen voor de energiekosten.

Lees hieronder verder

Waar krijgt u de voordeligste energie?

Voor mensen met weinig geld biedt Gezondverzekerd.nl goedkopere energiecontracten. Hiervoor werkt de website samen met een aantal bedrijven die energie leveren.

Stapt u over via www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie? Dan krijgt u de volgende voordelen:

  • U hoeft vooraf geen bedrag te betalen;
  • U wordt altijd direct geaccepteerd;
  • U ontvangt de laagste prijs per aanbieder. Hiervoor zijn speciale afspraken gemaakt met de bedrijven die energie leveren;
  • Als u voor 1 juni 2023 overstapt,  hoeft u zelf geen boete voor te vroeg overstappen te betalen.  U krijgt het bedrag van de boete binnen een week op uw rekening gestort. Zo komt u niet voor verrassingen te staan;
  • U krijgt altijd groene energie.

Wel of niet overstappen?

Overstappen is niet altijd nodig. Heeft u bijvoorbeeld een vast contract voor uw energie? Dan is de kans groot dat overstappen niet goedkoper is. Voor een contract waarbij het bedrag wisselt kan dat wel zo zijn. Gezondverzekerd.nl geeft u betrouwbaar advies. Zo krijgt u hulp bij het maken van de beste keuze voor uw situatie.