Meldpunt gedupeerden toeslagaffaire
Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek

Meldpunt gedupeerden toeslagaffaire

Woont u in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam en bent u een gedupeerde van de kinderopvangtoeslag affaire van de Belastingdienst? Dan kunt u voor hulp en ondersteuning terecht bij het meldpunt gedupeerden toeslagaffaire. Dit kan hulp zijn bij schulden, wonen, inkomen, zorg of de opvoeding van de kinderen. 

Duizenden ouders werden de afgelopen jaren onterecht beschuldigd van fraude met de kinderopvangtoeslag. Zij moeten enorme bedragen terugbetalen. Daardoor raakten velen in grote problemen. De belastingdienst compenseert de ouders financieel. Maar voor wie hierdoor in de problemen is gekomen, is dat niet altijd genoeg. 

Stroomopwaarts start namens de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam het meldpunt gedupeerden toeslagaffaire. Het team helpt u met het vinden van de juiste hulp en ondersteuning bij uw problemen. Bijvoorbeeld hulp rondom schulden, wonen, inkomen, zorg of de opvoeding van de kinderen. 

Meldpunt gedupeerden 

Woont u in de gemeente Maassluis, Vlaardingen of Schiedam en bent u door de toeslagenaffaire in (financiële) problemen geraakt? Neem dan contact op met Stroomopwaarts. Dit kan door:

•        een e-mail te sturen naar het e-mailadres meldpunt-toeslagen@stroomopwaarts.nl, of

•        bel naar 010 246 55 55 (bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 tot 16.30 uur).

Geef hierbij uw naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Wij nemen dan contact met u op.