Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek

Nieuws

Stroomopwaarts neemt maatregelen ivm Coronavirus (COVID-19)

maandag 16 maart 2020

Het coronavirus houdt heel Nederland bezig. Het uitgangspunt voor Stroomopwaarts is dat wij de maatregelen van de Rijksoverheid volgen. Het doel is om mensen minder contact met elkaar te laten hebben. Zo beperken we de verspreidingskans van het virus. Helaas kunt u daar in onze dienstverlening iets van merken.

Lees hieronder verder

 

Wij doen onze uiterste best om de belangrijke processen voor kwetsbare inwoners door te laten lopen. Dat betekent: het uitbetalen van bijstandsuitkeringen, hulp bij aanvragen bijstand en hulp bij huisuitzettingen en energieafsluitingen.

 

Verder betekent dit:

  • De productieafdelingen van het Werkleerbedrijf zijn dicht
  • Wij blijven telefonisch bereikbaar. Door drukte kan de wachttijd langer zijn dan gewend.
  • De locaties zijn in principe tot 28 april alleen open op afspraak.
  • Heeft u een afspraak tussen nu t/m 28 april staan? Dan neemt uw werkconsulent zo spoedig als mogelijk telefonisch contact met u op. Is telefonisch overleg niet mogelijk? Dan kijken wij met u naar andere mogelijkheden.
  • Bijeenkomsten, trainingen, cursussen en het assessment gaan niet door.
  • Het Werkplein is gesloten.
  • Heeft u hulp nodig bij een aanvraag bijstandsuitkering of hulp van onze Formulierenbrigade? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken via 010 246 55 55.

Uiteraard nemen we aanvragen van bijstand in behandeling en worden uitkeringen uitbetaald. Houd ons per post, via het contactformulier op de website of telefonisch op de hoogte van informatie dat effect kan hebben op uw recht op uw uitkering.

 

Bekijk ook de veelgestelde vragen en antwoorden.

 

Voor ondernemers

De maatregelen rondom het coronavirus roepen ook bij ondernemers in onze regio veel vragen op.  Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden voor meer informatie.

 

Deze maatregelen duren (voor nu) t/m 28 april.