Zoek

Nieuws

Samenwerking PostNL met Stroomopwaarts

donderdag 15 oktober 2020

Stroomopwaarts brengt al meer dan 20 jaar post rond in Schiedam. Zeventien medewerkers van ons Werkleerbedrijf in Schiedam werken op onze zelf ingerichte postafdeling. Afgelopen woensdag is de samenwerkingsovereenkomst met PostNL getekend. Daarmee spreekt PostNL haar vertrouwen in Stroomopwaarts uit. De samenwerking is ontstaan na de fusie tussen Sandd en PostNL.

Lees hieronder verder

Op 18 februari 2020 zijn we gestart met 8 bezorggebieden, dit is inmiddels uitgebreid - naar 13 bezorggebieden. Onze medewerkers doen zowel de voorbereiding (het sorteren) als de uitvoering (het bezorgen). We zijn in overleg om met nog eens 4 gebieden uit te breiden.

Wat doet het voor onze medewerkers

Door de samenwerking met PostNL is het volume van de te bezorgen post zo toegenomen dat er verhuisd is naar een nieuwe grotere postruimte. Iedere postbode heeft nu een smartphone met daarop een scan app om de brievenbuspakjes te scannen. Voor het rondbrengen rijden we met fietsen, scooters en auto’s. Door deze samenwerking behouden wij mooi werk voor onze post-medewerkers.