Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek

Nieuws

Meer te besteden door De VoorzieningenWijzer

maandag 15 april 2024

Met De VoorzieningenWijzer weet u welke toeslagen en/of regelingen voor u gelden. Als inwoner kunt u checken wat voor u geldt en krijgt u gratis ondersteuning van een opgeleide adviseur. Samen regelen jullie ook direct wat kan. Ga naar www.datgeldtvoormij.nl

Lees hieronder verder

Meer te besteden door De VoorzieningenWijzer

Er zijn heel veel regelingen en toeslagen waar huishoudens gebruik van kunnen maken. Maar waar heeft u recht op? En hoe vraagt u dit aan? En dat geldt niet alleen voor toeslagen en regelingen: ook bij het afsluiten van een zorgverzekeringspakket, energieleverancier en het invullen van de Belastingaangifte kunt u hulp krijgen.

Misschien heeft u ook recht op bepaalde bijdragen of toeslagen. Of kunt u overstappen naar een meer passende verzekering of energieleverancier. Wij wijzen u graag de weg en helpen u direct bij het aanvragen of overstappen. Wist u dat huishoudens na het adviesgesprek gemiddeld € 500 per jaar besparen? Maar misschien wel nog belangrijker: dat er weer rust en overzicht is omdat de financiën op orde zijn.

Wat geldt voor jou?

Als u in de gemeente Vlaardingen, Schiedam of Maassluis woont kunt u gratis en vrijblijvend gebruik maken van De VoorzieningenWijzer. De adviseur die bij u thuiskomt kijkt samen met u of u in aanmerking komt voor de gemeentelijke regelingen, rijkstoeslagen, of uw zorgverzekeringspakket en het energiecontract het meest passend is en of u recht heeft op teruggave vanuit de inkomstenbelasting. Alleen bij uw akkoord zal de adviseur het geadviseerde ook daadwerkelijk meteen in werking brengen.

Het adviesgesprek is gratis en vertrouwelijk. 

Wat geldt voor u? Vraag ook een gratis adviesgesprek via https://datgeldtvoormij.nl en kies voor uw gemeente. U ziet ook meteen welke gemeentelijke regelingen en toeslagen er zijn.