Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek

Nieuws

Koningin Máxima bezoekt het Werkplein Stroomopwaarts

donderdag 16 maart 2023
Koningin Máxima in gesprek met deelnemers aan het initiatief van Refugee Team
Koningin Máxima in gesprek met deelnemers aan het initiatief van Refugee Team

Op donderdag 16 maart heeft Koningin Máxima een werkbezoek gebracht aan ons Werkleerbedrijf-locatie aan de George Stephensonweg. Zij was hier namens het Oranje Fonds voor het programma Ondernemen tegen Eenzaamheid. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds.

Lees hieronder verder

 

Tijdens haar bezoek ging de Koningin in gesprek met ondernemers, initiatiefnemers, vrijwilligers en deelnemers over hun projecten rondom eenzaamheid. Refugee Team is een van de deelnemers aan het programma. Stroomopwaarts werkt samen met Refugee en samen hebben we al meerdere nieuwkomers aan vrijwilligerswerk geholpen. Tijdens het bezoek waren ook een aantal deelnemers aanwezig. 

Programma Ondernemen tegen Eenzaamheid 

Het programma Ondernemen tegen Eenzaamheid is opgezet door het Oranje Fonds en het KPN Mooiste Contact Fonds. Binnen dit programma worden achttien sociaal ondernemers drie jaar lang intensief ondersteund om eenzaamheid aan te pakken. Deze steun bestaat uit financiering, kennis, toegang tot een relevant netwerk en zichtbaarheid. De deelnemende organisaties maken allemaal gebruik van digitale middelen om eenzaamheid tegen te gaan.