Méér zorgverzekering voor minder geld
Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek

Nieuws

Méér zorgverzekering voor minder geld

donderdag 18 november 2021

Inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam met een laag inkomen kunnen zich ook in 2022 weer verzekeren tegen hoge zorgkosten met de Collectieve aanvullende verzekering (CAV).  Dat is een collectieve zorgverzekering die de gemeente samen met de DSW aanbiedt. De gemeente betaalt een gedeelte van de zorgverzekering en de verzekerden profiteren van extra’s.

Lees hieronder verder

 

De CAV is voor inwoners met een netto gezinsinkomen tot 120% van de bijstandsnorm. De verzekering bestaat uit de verplichte basisverzekering en een aanvullende zorgverzekering. De verzekering biedt uitgebreide vergoedingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie, brillen en lenzen en de maandelijkse eigen bijdrage voor de WMO. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd, ook voor een beugel.

Op de site www.gezondverzekerd.nl  staat een keuzehulp. Hiermee is eenvoudig te zien wat de voordelen zijn in persoonlijke situaties. Overstappen naar een andere zorgverzekering kan tot 31 december 2021.

Hulp nodig?
De formulierenbrigade van Stroomopwaarts kan helpen bij het aanvragen van de CAV. Maak hiervoor een afspraak door te bellen met 010 246 55 55.