Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek

Echte verhalen, mooi en menselijk

De weg naar werk is voor iedereen anders. Voor de een duurt het langer dan voor de ander. Klanten, ondernemers en medewerkers van Stroomopwaarts vertellen hun verhaal.

 

Deel uw verhaal

Bent u betrokken bij Stroomopwaarts (bijvoorbeeld als ondernemer, client, medewerker of anders) en heeft u ook een verhaal om te vertellen? Daar inspireert u anderen mee! Stuur kort uw verhaal naar kanduswel@stroomopwaarts.nl en wij nemen contact met u op.

Harold gaat slimmer om met geld

Tijdens zijn vrijwilligerswerk bij de bibliotheek kwam Harold de flyer tegen van de cursus omgaan met geld. Hij heeft zich direct ingeschreven. De cursus is voor alle inwoners die willen leren om slimmer om te gaan met geld; hoe kun je besparen? en sparen? hoe zorg je dat je uitgaven niet hoger zijn dan de inkomsten? Dat zijn een aantal voorbeelden van wat er in de cursus geleerd wordt.

In deze video vertelt Harold over de lessen en tips die hem het meest bijgebleven zijn en hoe hij de cursus heeft ervaren. Hij heeft de cursus in de coronatijd gevolgd. Daarom was de cursus online via Teams.