Hoe gebruik ik de Ockto-app?

Hoe gebruik ik de Ockto-app?

• Download de Ockto-app via App Store of Google Play
  • Ga naar onderzoek.gezondverzekerd.nl
  • Vul uw casenummer in
  • Klik nu op ‘start aanleveren’
  • Klik daarna op ‘Ik heb de Ockto-app’ om verder te gaan
  • Scan de QR-code met uw telefoon
  • De Ockto-app start vanzelf op. Volg hierna de stappen in de app
  • Log in met uw DigiD via de DigiD-app of via een sms-code
  • Lever ook de gegevens van uw eventuele partner aan

Heeft u geen DigiD? Dan kunt u deze op de website van DigiD aanvragen.

Download de Ockto-app via App Store of Google Play Ga naar onderzoek.gezondverzekerd.nl Vul uw casenummer in Klik nu op ‘start aanleveren’ Klik daarna op ‘Ik heb de Ockto-app’ om verder te gaan Scan de QR-code met uw telefoon De Ockto-app start vanzelf op. Volg hierna de stappen in de app Log in met uw DigiD via de DigiD-app of via een sms-code Lever ook de gegevens van uw eventuele partner aan Heeft u geen DigiD? Dan kunt u deze op de  website van DigiD  aanvragen.