Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek

Energietoeslag 2023

De wet energietoeslag 2023 is nog niet vastgesteld door de overheid. Ook is het nog niet duidelijk of alle voorwaarden voor de energietoeslag hetzelfde blijven. Zodra de wet is vastgesteld kan Stroomopwaarts de energietoeslag uitbetalen aan alle inwoners die een bijstandsuitkering hebben.  Daarna kunnen de overige inwoners de toeslag aanvragen.  Als er meer bekend is delen we dat nieuws via onze website.  

Heeft u geldproblemen?

Dan kunnen wij u helpen. Bel ons via telefoonnummer  010 246 55 55 of neem contact op via het formulier op de pagina hulp bij schulden.

Veelgestelde vragen en antwoorden

De energietoeslag kan nog niet worden uitbetaald omdat de Wet energietoeslag 2023 nog niet door de overheid is vastgesteld. De overheid heeft de gemeenten eind december 2022 laten weten dat de energietoeslag 2023 nog niet uitbetaald mag worden.

Het is nu nog niet duidelijk of alle voorwaarden voor de energietoeslag hetzelfde blijven. Dat weten we pas zeker als de wet is vastgesteld.

Houdt u onze website in de gaten. Zodra er nieuws is melden we het hier het eerst.

Dat is op dit moment nog niet duidelijk. Dat weten we pas als de wet is vastgesteld. Houdt u onze website in de gaten. Zodra er nieuws is zullen we daar als eerste melden.

Zodra wij de wet mogen uitvoeren dan betalen we iedereen, die dan onder de doelgroep valt, zo snel mogelijk de energietoeslag.  Houdt u onze website in de gaten. Daar zullen we het melden zodra er nieuws is.

Als u in de financiële problemen komt,  kijkt u dan op onze pagina schuldhulpverlening.  U vindt hier verschillende  manieren  waarop wij u kunnen helpen.