Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek
Laat u verrassen door de mogelijkheden
Wilt u meer weten?

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 010 - 246 5500 of wsp@stroomopwaarts.nl

Passende oplossing

Wij werken vanuit de overtuiging dat iedereen van waarde is en een bijdrage kan leveren. Wij bemiddelen en begeleiden mensen met uiteenlopende achtergronden. En bieden verschillende manieren aan onze kandidaten bij u in te zetten. Met oog voor hun talenten en passend binnen uw organisatie.

Dit is maatwerk, hierover gaan we graag met u in gesprek

We kijken samen naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf om sociaal ondernemen vorm te geven. Dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door werk uit te besteden aan ons Werkleerbedrijf of door het plaatsen van een kandidaat in uw bedrijf of organisatie. Uiteraard zorgen wij voor een passende match en de juiste begeleiding. U kunt een kandidaat direct in dienst nemen, een leerwerkplek aanbieden, maar de kandidaat kan ook op detacheringsbasis bij u werken.

 

Het WerkgeversServicepunt helpt u bij:

 

  • Het ontdekken van de mogelijkheden van inclusief ondernemen.
  • Het realiseren van een passende match tussen uw vraag en onze kandidaten.
  • Begeleiding en coaching na plaatsing van een kandidaat.
  • Het aanvragen en verkrijgen van financiële regelingen.
  • Het op een waardevolle manier invullen van uw SROI-verplichting.
 - Lees verder

Direct bij u in dienst

Eén van de mogelijkheden is een medewerker in dienst nemen. U kunt als sociaal ondernemer rekenen op ondersteuning en mogelijk ook aantrekkelijke subsidies en regelingen.

 - Lees verder

Leerwerkplek

Om meer vaardigheden en competenties te ontwikkelen bij onze kandidaten zetten we werkleertrajecten, trainingen, opleiding, coaching of andere ondersteuning in. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar werkgevers die een leerwerkplek willen aanbieden.

 - Lees verder

Detachering

Toch een beetje spannend om een kandidaat in dienst te nemen? Detachering via Stroomopwaarts is ook een mogelijkheid. De kandidaat blijft in dienst bij Stroomopwaarts en werkt bij uw bedrijf of organisatie.

 - Lees verder

Praktijkroute

De Praktijkroute is een extra toegangsroute om mensen met een arbeidsbeperking in het Doelgroepregister van de Banenafspraak op te nemen. Dit levert voordelen voor u als werkgever op, maar ook voor de kandidaat.

"Sociaal ondernemen doe je samen. Laat je verrassen over de mogelijkheden!"

We vertellen het graag!

Neem contact op
Opnieuw beginnen

Opnieuw beginnen

Khalil is naar Nederland gevlucht om een nieuw leven op te bouwen. Het is niet altijd even makkelijk, maar gelukkig heeft hij zijn kunst waaruit hij...

Lees het hele verhaal
Naar alle verhalen