Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek
Laat u verrassen door de mogelijkheden
Wilt u meer weten?

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 010 - 246 5500 of wsp@stroomopwaarts.nl

Direct bij u in dienst

Sociaal ondernemen is ondernemen met maatschappelijke meerwaarde. U zet mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in op hun mogelijkheden en hun talenten. Eén van de mogelijkheden is een medewerker in dienst nemen. U kunt als sociaal ondernemer rekenen op ondersteuning en mogelijk ook aantrekkelijke subsidies en regelingen.

Sociaal ondernemen is en blijft maatwerk

Is er binnen uw bedrijf of organisatie een mogelijkheid om een medewerker in dienst te nemen, dan gaat onze matchmaker op zoek naar een geschikte kandidaat.

Is er een match? Dan kunt u, als dit nodig is, rekenen op de begeleiding en ondersteuning van de kandidaat door onze jobcoach.

Deze coach helpt met inwerken en is bereikbaar als er mogelijke problemen ontstaan. Het doel van jobcoaching is dat de kandidaat snel zelfstandig de werkzaamheden uit kan voeren.

Voordelen op een rij:

  • Begeleiding en coaching na plaatsing van een kandidaat.
  • Eén aanspreekpunt binnen Stroomopwaarts.
  • No-riskpolis mogelijk: als de kandidaat uitvalt wegens ziekte dan neemt het UWV per direct de loonkosten over.
  • Loonkostensubsidie mogelijk: wij meten op de werkvloer de loonwaarde. Voor kandidaten met een lagere loonwaarde kunnen we de loonkostensubsidie inzetten. 
  • Loonkostenvoordeel mogelijk: als werkgever kunt u Loonkostenvoordeel (LKV) aanvragen via de loonaangifte.
  • Plaatsingsfee mogelijk: een vergoeding vanuit Stroomopwaarts die besteed kan worden voor de ontwikkeling van de medewerker (bijvoorbeeld een cursus of certificaat).
Perspectief in het groen

Perspectief in het groen

Van der Tol werkt samen met Stroomopwaarts. Voorman Eric en medewerker Tubias delen hun ervaringen. Voorman Eric werkt bij firma