Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek
Werkgevers met een sociaal hart
Wilt u meer weten?

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 010 - 246 5500 of wsp@stroomopwaarts.nl

Hoe het werkt

Wij zijn ervan overtuigd dat binnen iedere organisatie of bedrijf een mogelijkheid is voor sociaal of inclusief ondernemen. Wij helpen u graag om deze mogelijkheden te ontdekken en zorgen voor een volledige begeleiding. U heeft binnen Stroomopwaarts één aanspreekpunt.

Advies

Wij gaan graag met u in gesprek. We staan hierbij stil bij verschillende bedrijfsprocessen. En kijken naar de mogelijkheden om sociaal ondernemen vorm te geven. Dit kan op verschillende manieren. Daarnaast zijn er ook (financiële) voordelen als u sociaal onderneemt.

 

De juiste match

Op basis van uw vraag en behoefte gaan we aan de slag. We zorgen voor een passende invulling van uw vraagstuk. Dit kan door werk uit te besteden  maar ook een kandidaat kan ook bij u werken. Bijvoorbeeld door een (proef)plaatsing of op detacheringsbasis.

Begeleiding

Onze kandidaten hebben soms net even wat meer hulp nodig. Wij zorgen voor de juiste begeleiding van de kandidaten. Zodat zij zich ontwikkelen en uitgroeien tot waardevolle medewerkers.

In een korte tijd je diploma behalen

In een korte tijd je diploma behalen

Mary wilde weer aan het werk en een diploma halen, maar ze wilde niet vier jaar lang studeren. Gelukkig heeft ze daarvoor het perfecte traject...

Lees het hele verhaal
Naar alle verhalen