Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek
Voor werkgevers met een sociaal hart
Wilt u meer weten?

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken op  010 - 246 5500 of wsp@stroomopwaarts.nl

Keurmerk

Voor werkgevers die meedoen aan ons Sociaal Werkpact MVS en die voldoen aan de richtlijnen is het mogelijk om het keurmerk ‘partner in sociaal ondernemen’ te ontvangen.

Met dit keurmerk kunt u laten zien dat u werkt met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Het keurmerk heeft een geldigheid van twee jaar.

Wat kan het keurmerk voor u betekenen?

Naast een toolkit met daarin grafische elementen die u mag gebruiken in uw publicatiemateriaal, ontvangt u ook een beeldje, een certificaat en extra publiciteit vanuit Stroomopwaarts. Dit zorgt voor een versterking van uw sociale imago.

Voordelen op een rij:
  • U draagt bij aan een inclusieve maatschappij
  • U versterkt uw sociale imago doordat u o.a. het beeldmerk ‘partner in sociaal ondernemen’ mag gebruiken
  • U bent van harte welkom tijdens het jaarlijkse keurmerkhoudersevenement
  • U bent van harte welkom bij de netwerkbijeenkomsten van het Sociaal Economisch Netwerk (SEN-MVS). Een krachtig netwerk waar overheid, onderwijs, maatschappelijke organisaties en ondernemers met een sociaal hart elkaar ontmoeten en inspireren.
  • U ontvangt maandelijks de SEN-nieuwsbrief, vol inspiratie op het gebied van sociaal ondernemen.

Veelgestelde vragen

Ook voor ZZP-ers is het interessant om aan te sluiten bij het Sociaal Werkpact MVS. Want ook het uitbesteden van werk aan het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts helpt mee om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkgelegenheid te bieden. Voorbeelden van werk of productieprocessen die uitgevoerd kunnen worden door medewerkers van het Werkleerbedrijf staat op de pagina werk uitbesteden. 

a, als u inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt kunt helpen aan een mooie baan, verwelkomen u graag als deelnemer aan het Sociaal Werkpact MVS. Neem om de verdere mogelijkheden te onderzoeken contact op met het Werkgeversservicepunt: 010 -246 55 00 of wsp@stroomopwaarts.nl

Heeft u een vacature die interessant kan zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Neem dan contact op met uw accountmanager of het Werkgeversservicepunt van Stroomopwaarts. 
Heeft u geen vacature maar wel bepaalde werkzaamheden die geschikt kunnen zijn, dan bekijken wij samen met u hoe we hier een passende werkplek van kunnen maken. 

Contactgegevens: 010 -246 55 00 of wsp@stroomopwaarts.nl

Op de pagina meedoen staan de voordelen beschreven. 

Bekijk hiervoor de pagina keurmerkhouders.

U ontvangt op tijd een reminder van uw accountmanager.

Het keurmerk 'partner in sociaal ondernemen' heeft een geldigheid van 2 jaar. 

Ik zit hier op mijn plek

Ik zit hier op mijn plek

Na 19 jaar voor haar kind te hebben gezorgd, wilde Daniëlla weer aan het werk. Ze heeft aangepast werk nodig en via

De mooiste dingen ontstaan soms per toeval

De mooiste dingen ontstaan soms per toeval

WAM Holland is een bedrijf dat zich specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van componenten voor stortgoederen. WAM

ZPITS helpt mensen weer aan een toekomst

ZPITS helpt mensen weer aan een toekomst

Al negen jaar lang werken ZPITS en Stroomopwaarts samen om gezette doelen te bereiken. ZPITS staat onder leiding van Zippora