Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek
Werkgevers met een sociaal hart
Wilt u meer weten?

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 010 - 246 5500 of wsp@stroomopwaarts.nl

Personeel nodig?

Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen die kan en wil werken, een mogelijkheid is om te werken. Wij bemiddelen mensen met zeer uiteenlopende achtergronden: hoog of lager opgeleid, met of zonder arbeidsbeperking, wel of geen werkervaring. Mensen die soms net even de extra hulp en begeleiding nodig hebben voor het vinden en (be)houden van een baan.

Wij begeleiden mensen en hebben oog voor hun ontwikkeling. Wij brengen werkgevers en geschikte kandidaten bij elkaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om onze kandidaten in te zetten in uw bedrijf of organisatie.

 - Lees verder

Wie zijn onze kandidaten?

Wij ondersteunen en bemiddelen potentiële medewerkers vanuit de Participatiewet, het Doelgroepenregister en de Wet sociale werkvoorziening (Wsw).

 - Lees verder

Passende oplossing

Wij zijn ervan overtuigd dat bij ieder bedrijf of organisatie een mogelijkheid is voor sociaal ondernemen. Laat u verrassen door de mogelijkheden.

 - Lees verder

Voordelen voor werkgevers

Naast dat u een mooie maatschappelijke bijdrage levert als u één van onze kandidaten aan werk helpt, zijn er nog meer (financiële) voordelen.

Sociaal ondernemen
Stap voor stap naar een passende oplossing voor uw onderneming
Wij werken alleen met sociale werkbedrijven

Wij werken alleen met sociale werkbedrijven

Concept Unie produceert alle producten in samenwerking met sociale werkbedrijven. Dennis Meerhof en Marjan van Dongen werken bij Concept Unie, een...

Lees het hele verhaal
Naar alle verhalen