Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek

Sociaal Werkpact MVS

Het doel van het het Sociaal Werkpact MVS is om extra werkplekken te realiseren voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Door het ondertekenen van het convenant Sociaal Werkpact MVS onderschrijven ondernemers de sociale opgave van de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (MVS). Het Sociaal Werkpact heeft een keurmerk, certificaat en loyaliteitsprogramma. Het keurmerk 'partner in sociaal ondernemen' heeft een geldigheid van 2 jaar.

Grote of kleinere organisaties en ZZP’ers die zich actief willen inzetten voor extra werkgelegenheid van kwetsbare doelgroepen in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam kunnen zich aanmelden voor deelname aan het Sociaal Werkpact MVS. Dit kan door het realiseren van een passende werkplek in de eigen organisatie of door werk of volledige productieprocessen uit te besteden aan Stroomopwaarts.

Via het keurmerk 'partner in sociaal ondernemen' onderscheiden en profileren deelnemende ondernemers zich richting klanten, concurrenten en inwoners van de regio. Zij ontvangen hiervoor een toolkit, worden vermeld op deze website onder keurmerkhouders en krijgen extra publiciteit. Dit is slechts een greep uit de voordelen.

Heeft u de intentie om sociaal te ondernemen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om in aanmerking te komen voor het keurmerk 'sociaal partner in ondernemen'? Bekijk dan meer informatie onder de button meedoen