Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek

Assemblage

Op de montageafdelingen monteren en assembleren onze vakkundige medewerkers producten die niet passen in automatische productielijnen. Het zijn afdelingen voor precisiewerk waar we producten monteren zoals bijvoorbeeld kabels en contactdozen.

Ook de beroemde Dukdalf kampeermeubelen worden samengesteld op de montage afdeling. Onze medewerkers werken op basis van prototypen, schema’s en uw specificaties. In overleg kunnen wij desgewenst klantspecifieke assemblage- en montagelijnen opzetten.

Uitbesteding van uw seriematige (de)montage werkzaamheden aan Stroomopwaarts blijkt in de praktijk vaak een goede keuze. Wij zijn er in gespecialiseerd en nemen u veel zorgen uit handen. Wij denken graag met u mee om uw opdrachten vakkundig uit te voeren.

Re-shoring

Steeds meer bedrijven halen productie terug uit lagelonenlanden of denken hier over na. Andere bedrijven kiezen er bewust voor om hun productie in Nederland te houden en juist níet te verplaatsen naar het buitenland. Denkt u ook na over Re-shoring? Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Bel naar 010 - 246 5500 of stuur een e-mail naar wsp@stroomopwaarts.nl.