Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek

Zakelijk nieuws van Stroomopwaarts

We gaan 228.000 cadeauverpakkingen voor Noord-Amerika inpakken

donderdag 13 juni 2019
WerkZakelijkStroomopwaarts
groepsfoto gedetacheerd team van Stroomopwaarts bij Nolet
groepsfoto gedetacheerd team van Stroomopwaarts bij Nolet

Al 25 jaar werken wij samen met Nolet Distillery. Er is een vaste groep die bij deze sociale onderneming wordt gedetacheerd. Bijzonder is het jaarlijks terugkerende project van de kerstverpakkingen voor Noord-Amerika.

Lees hieronder verder

 

Elk jaar worden van juni t/m september extra medewerkers van Stroomopwaarts ingezet om dit grote project te halen. Met alle aandacht worden de flessen, glazen of spoons in cadeauverpakkingen ingepakt. Elk jaar lukt het weer om alles op tijd klaar te hebben.

 

Nolet Distillery wilde waardering voor de samenwerking uitspreken door het ‘pakseizoen’ van de medewerkers te starten met een smakelijk ontbijt, waarvoor ook de Schiedamse wethouder Marcel Bregman (werk en inkomen) en onze directeur Desiree Curfs waren uitgenodigd. De wethouder liet weten zeer onder de indruk te zijn van de hoogwaardige kwaliteit die de verpakkers en inpakkers van Stroomopwaarts leveren. Ook van Desiree Curfs kregen ze een dik compliment: “Ik ben trots op jullie. En ik wens jullie weer een mooi seizoen!”