Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek
Uw lokale partner voor sociaal ondernemen
Wilt u meer weten?

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt het WerkgeversServicepunt bereiken via 010 - 246 5500 of wsp@stroomopwaarts.nl

Echte verhalen, mooi en menselijk

De weg naar werk is voor iedereen anders. Voor de een duurt het langer dan voor de ander. Klanten, ondernemers en medewerkers van Stroomopwaarts vertellen hun verhaal.

 

Deel uw verhaal

Bent u betrokken bij Stroomopwaarts (bijvoorbeeld als ondernemer, client, medewerker of anders) en heeft u ook een verhaal om te vertellen? Daar inspireert u anderen mee! Stuur kort uw verhaal naar kanduswel@stroomopwaarts.nl en wij nemen contact met u op.

Opnieuw beginnen

Khalil is naar Nederland gevlucht om een nieuw leven op te bouwen. Het is niet altijd even makkelijk, maar gelukkig heeft hij zijn kunst waaruit hij veel vreugde haalt.

Stroomopwaarts helpt Khalil met het vinden van werk, taallessen en met nog veel meer. Inmiddels krijgt Khalil les in de Nederlandse taal, heeft hij een expositie voor zijn kunst gehouden, heeft hij een eigen woning gevonden en is hij inmiddels met zijn familie herenigd in Nederland.