Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek
Uw lokale partner voor sociaal ondernemen
Wilt u meer weten?

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt het WerkgeversServicepunt bereiken via 010 - 246 5500 of wsp@stroomopwaarts.nl

Echte verhalen, mooi en menselijk

De weg naar werk is voor iedereen anders. Voor de een duurt het langer dan voor de ander. Klanten, ondernemers en medewerkers van Stroomopwaarts vertellen hun verhaal.

 

Deel uw verhaal

Bent u betrokken bij Stroomopwaarts (bijvoorbeeld als ondernemer, client, medewerker of anders) en heeft u ook een verhaal om te vertellen? Daar inspireert u anderen mee! Stuur kort uw verhaal naar kanduswel@stroomopwaarts.nl en wij nemen contact met u op.

Ketel One: met liefde en enthousiasme gemaakt

Dankzij de samenwerking met Stroomopwaarts legt Nolet een kwalitatief product in de schappen. Nolet is een distilleerderij in Schiedam die al jaren samenwerkt met Stroomopwaarts. Op regelmatige basis zit er een groep enthousiaste medewerkers van Stroomopwaarts bij Nolet gestationeerd, die de producten netjes inpakt. Wilco Breederveld, logistiek medewerker bij Nolet, zorgt ervoor dat het logistieke proces goed verloopt en vertelt over de samenwerking tussen beide partijen.