Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek
Uw lokale partner voor sociaal ondernemen
Wilt u meer weten?

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt het WerkgeversServicepunt bereiken via 010 - 246 5500 of wsp@stroomopwaarts.nl

Echte verhalen, mooi en menselijk

De weg naar werk is voor iedereen anders. Voor de een duurt het langer dan voor de ander. Klanten, ondernemers en medewerkers van Stroomopwaarts vertellen hun verhaal.

 

Deel uw verhaal

Bent u betrokken bij Stroomopwaarts (bijvoorbeeld als ondernemer, client, medewerker of anders) en heeft u ook een verhaal om te vertellen? Daar inspireert u anderen mee! Stuur kort uw verhaal naar kanduswel@stroomopwaarts.nl en wij nemen contact met u op.

Ik zit hier op mijn plek

Na 19 jaar voor haar kind te hebben gezorgd, wilde Daniëlla weer aan het werk. Ze heeft aangepast werk nodig en via Stroomopwaarts kwam ze bij Pineut terecht.

Daniëlla heeft het ontzettend naar haar zin en vindt het leuk dat ze nieuwe contacten maakt.  Stroomopwaarts is de samenwerking met Pineut aangegaan om inwoners te helpen op hun weg naar betaald werk. Pineut vindt sociaal ondernemen erg belangrijk en hoopt de wereld een stukje mooier te maken door inwoners te helpen met werk.