Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek

Veelgestelde vragen

Door het ondertekenen van het convenant en het naleven van de voorwaarden, levert u een  bijdrage aan de werkgelegenheid voor kwetsbare doelgroepen in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. 

Neem vrijblijvend contact op met het WerkgeversServicePunt van Stroomopwaarts om de mogelijkheden en kansen te onderzoeken. 

Ook voor ZZP-ers is het interessant om aan te sluiten bij het Sociaal Werkpact MVS. Want ook het uitbesteden van werk aan het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts helpt mee om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkgelegenheid te bieden. Voorbeelden van werk of productieprocessen die uitgevoerd kunnen worden door medewerkers van het Werkleerbedrijf staat op de pagina werk uitbesteden

Ja, als u inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt kunt helpen aan een mooie baan, verwelkomen u graag als deelnemer aan het Sociaal Werkpact MVS. Neem om de verdere mogelijkheden te onderzoeken contact op met het Werkgeversservicepunt: 010 -246 55 00 of wsp@stroomopwaarts.nl

Heeft u een vacature die interessant kan zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Neem dan contact op met uw accountmanager of het Werkgeversservicepunt van Stroomopwaarts. 
Heeft u geen vacature maar wel bepaalde werkzaamheden die geschikt kunnen zijn, dan bekijken wij samen met u hoe we hier een passende werkplek van kunnen maken. 

Contactgegevens: 010 -246 55 00 of wsp@stroomopwaarts.nl

Bekijk hiervoor de pagina voordelen

U ontvangt op tijd een reminder van uw accountmanager.

Het keurmerk 'partner in sociaal ondernemen' heeft een geldigheid van 2 jaar.