Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek

Meedoen?

Zet uw organisatie zich in voor de werkgelegenheid van kwetsbare doelgroepen in de regio? En voldoet u aan de criteria? Dan komt u wellicht in aanmerking voor het keurmerk 'partner in sociaal ondernemen'. Neem voor meer informatie contact op met het WerkgeversServicePunt van Stroomopwaarts. 

Voldoet u nog niet aan de criteria, maar wilt u wel graag sociaal ondernemen?
U kunt zich aansluiten door het ondertekenen van het Sociaal Werkpact MVS. U kunt hiervoor contact opnemen met ons WerkgeversServicepunt. Onze accountmanagers gaan graag met u in gesprek. Door middel van een Quickscan geven zij u inzicht in de mogelijkheden op het gebied van sociaal ondernemen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de werkgelegenheid binnen de organisatie, maar ook naar de mogelijkheden om hele werkprocessen uit te besteden aan het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts. Hierdoor is het ook voor ZZP-ers interessant om de verdere mogelijkheden te onderzoeken. 

Ook als u precies weet hoe u sociaal wilt ondernemen, kunt u contact met ons opnemen. De accountmanager kan u adviseren over de juiste kandidaat maar ook over eventuele compensatieregelingen en begeleidingsondersteuning. Zo is het, naast het invullen van vacatures, ook mogelijk om werkervaringsplaatsen en stages aan te bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Contactgegevens WerkgeversServicePunt

010 - 246 55 00

wsp@stroomopwaarts.nl