Keurmerkhouders
Logo Stroomopwaarts MVS
Zoek

Keurmerkhouders

Sociaal ondernemen doe je samen. Om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt echt een kans geven in de vorm van een contract, een detachering of een stage zijn onze partners keihard nodig. Ook het volledig uitbesteden van productieprocessen of werk dat uitgevoerd kan worden in het Werkleerbedrijf levert een bijdrage aan de werkvoorziening van kwetsbare doelgroepen. 

Als u het convenant Sociaal Werkpact MVS ondertekent en als u voldoet aan specifieke criteria mag uw onderneming twee jaar lang het keurmerk 'partner in sociaal ondernemen' gebruiken. 

De volgende organisaties mogen het keurmerk 2020-2022 gebruiken in hun communicatie. Hiermee profiteren zij van de voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze investering levert gemotiveerde en loyale medewerkers op. Door het keurmerk, kunnen ze zich onderscheiden als sociaal ondernemer. 

Wij zijn trots op de samenwerking met deze fijne partners. 

Organisatie Vestigingsplaats Korte omschrijving
Verolme Elektra Systems BV Maassluis Stroomopwaarts detacheert verschillende mensen uit de doelgroep. Maar ook binnen ons Werkleerbedrijf voeren wij mooie opdrachten uit voor deze partner. 
MTS Euro Products BV Maassluis De samenwerking bestaat voornamelijk uit het loon-/inpakwerk wat wij al jaren mogen doen. De uitbreiding door nieuwbouw biedt potentie voor de verdere uitbreiding van onze samenwerking op het vlak van sociaal ondernemen.
Lentiz/Reviuslyceum Maassluis Al heel wat jaren zijn hier medewerkers van Stroomopwaarts gedetacheerd. Zij worden voornamelijk ingezet voor het schoonmaken van de schoolgebouwen.
Vers Inclusief, Deelfruit Vlaardingen In 2020 won Deelfruit de MVO Trofee 2020. In onze speciale HCCP-afdeling pakken onze collega's dagelijks de kistjes fruit in.
Metaalwarenfabriek Blozo BV Vlaardingen Bij Blozo zijn onze medewerkers gedetacheerd in de metaalbewerking en nabewerking. Blozo won in 2019 de MVO Trofee. Een prettige en goede samenwerking is al sinds jaren een feit.
Voscon VBS BV Vlaardingen Wij werken op veel vlakken samen met Voscon. Zo heeft Voscon input geleverd voor het opzetten van een opleiding in ons Opleidingshuis. Voscon heeft ook een project opgezet waarin daklozen geholpen worden aan werk.  
Koninklijke De Kuyper Schiedam Onze medewerkers helpen al veel jaren bij de productie- en het inpakwerk. Deze werkzaamheden worden nu uitgevoerd binnen ons Werkleerbedrijf. 
Rijnmondbouw BV Schiedam Op diverse vlakken is Rijnmondbouw een partner op sociaal maatschappelijk gebied. Zo leiden zij diverse cliënten op als medewerker in de bouw. Door de stages vinden velen een baan binnen de bouwsector.
Facilicom Group Schiedam Facilicom is een mooie partner van Stroomopwaarts. Zeer regelmatig krijgen wij de openstaande vacatures en kunnen wij onze cliënten plaatsen. Bij het bedrijf Buitengewoon van Facilicom krijgen ook mensen met een beperking een mogelijkheid om binnen de bedrijven van Facilicom een baan te vinden.
Mammoet Europe BV Schiedam Mammoet is een krachtige partner van Stroomopwaarts en grote speler binnen de MVS gemeenten. Ook in de magazijnen van Mammoet mogen wij medewerkers detacheren. Een bedrijf met grote potentie op sociaal ondernemerschap.
De Frankelandgroep Schiedam De Frankenlandgroep biedt veel werkzoekenden werk in de zorg. Dat doen ze door een opleiding of andere trajecten aan te bieden. Ook zijn er medewerkers al langdurig gedetacheerd via Stroomopwaarts.