Wat kan Stroomopwaarts voor u betekenen?

Personeel vormt het visitekaartje van uw onderneming. Daarbij is ook steeds meer aandacht voor mensen die een extra steuntje nodig hebben om te kunnen meedraaien in de arbeidsmarkt. Een jongere die weer op het goede spoor gezet moet worden, iemand die door de crisis al lange tijd ongewild thuis zit of iemand met een arbeidsbeperking. Wij willen ze graag aan ondernemers voorstellen, want u kunt het verschil uitmaken voor een individu!

U als ondernemer kunt bij ons terecht om handen en voeten te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij kunnen hierbij instrumenten inzetten die de kansen op een succesvolle match groter maken en de risico's voor u beperken als u een passende werkplek heeft voor iemand die nu nog aan de kant staat.

Daarnaast kunt u diverse werkzaamheden uitbesteden bij onze werkbedrijven. Wij hebben o.a. verpakkingsafdelingen, (metaal) montage en assemblageafdelingen. Heeft u repeterend werk waar veel handjes voor nodig zijn, gaat u dan beslist het gesprek met ons aan. Wij kunnen voor u werk uit handen nemen en op die manier mooi passend werk bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Op die manier draagt u een steentje bij aan de sociaal maatschappelijke opdracht en tellen alle inwoners mee. Daarnaast kunnen wij ook diverse diensten bieden, denk aan onderhoud van groen rondom uw bedrijfspand of schoonmaakwerkzaamheden.

We stimuleren werkgevers ook zelf mensen aan te nemen die een arbeidsbeperking hebben of die al wat langer niet hebben gewerkt. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Iedere ondernemer kan een bijdrage leveren.

Sociaal ondernemen werkt!

Uitgelicht