Werk uitbesteden?

Heeft u weleens grote opdrachten waarvoor u capaciteit te kort komt? Of denkt u erover een deel van uw productieproces uit te besteden? Of heeft u gewoon de ambitie om meer van uw bedrijfsactiviteiten uit te laten voeren door mensen met een arbeidshandicap?

Stroomopwaarts is hierin uw partner!

 • Groen en Grijs

  Het team Groen en Grijs is gespecialiseerd in groenvoorziening, straatreiniging en het verwijderen van graffiti. Met professioneel gereedschap en gekwalificeerd personeel, onderhouden we de openbare ruimte door te schoffelen, planten en snoeien van beplanting, grasmaaien en door zwerfvuil te verwijderen.

  Meer informatie

 • Het Enquêtebureau

  Een unieke afdeling binnen Stroomopwaarts MVS is het Enquêtebureau (voorheen BRZ). In opdracht van gemeenten, provincie Zuid-Holland en andere overheidsinstellingen, verzorgt het Enquêtebureau al sinds de jaren ’70 jaarlijks werkgelegenheidsenquêtes voor het ontwikkelen van het economisch beleid van de provincie Zuid-Holland.

  Meer informatie

 • Schoonmaak

  Stroomopwaarts MVS heeft een professioneel schoonmaakteam met gemotiveerde medewerkers, die in het bezit zijn van een SVS diploma basis schoonmaak. Dit team is intern opgeleid voor het schoonmaakvak. Wij beschikken over een eigen trainingsruimte en trainer. Hierdoor zijn de medewerkers altijd op de hoogte van de laatste technieken en weten welke middelen en materialen ze kunnen gebruiken om uw object grondig en professioneel schoon te maken en te houden.

  Meer informatie

 • Metaal

  Binnen het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts vervult de metaalafdeling een belangrijke rol. In dit bedrijfsonderdeel worden al vele jaren de beroemde Dukdalf kampeermeubelen geproduceerd Ook worden er miljoenen zaagbewerkingen per jaar verzorgd voor onder andere toeleveranciers van de kassenbouw.

  Meer informatie

 • Montage

  Op de montageafdelingen monteren en assembleren onze vakkundige medewerkers producten die niet passen in automatische productielijnen. Het zijn afdelingen voor precisiewerk waar we producten en monteren zoals bijvoorbeeld kabels en contactdozen.

  Meer informatie

 • Digitalisering

  Een nieuwe dienst die Stroomopwaarts aanbiedt is digitalisering. We scannen uw documenten op onze eigen locatie met de inzet van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. In samenwerking met ons collega participatiebedrijf Sallcon uit Deventer is deze dienst ontwikkeld. Stroomopwaarts staat garant voor een prima prijs- kwaliteitverhouding en betrouwbare omgang met informatie.

  Meer informatie

 • Grafimedia

  Onze afdeling Grafimedia is sterk in printwerk. Of het nu gaat om mailingen of briefpapier en visitekaartjes met eigen huisstijl, wij kunnen het verzorgen. Ook het vergaren, insteken, sorteren en adresseren van uw drukwerk is bij ons in goede handen.

  Meer informatie

 • Post

  In Schiedam, Vlaardingen en Maassluis bezorgt Stroomopwaarts op uw verzoek huis-aan-huis post en foldermateriaal. In Schiedam bezorgen wij bovendien geadresseerde post in opdracht van instanties en bedrijven.

  Meer informatie

 • Verpakken handmatig, machinaal en HACCP

  De diverse verpakkingsafdelingen van Stroomopwaarts verpakken praktisch alles wat u kunt bedenken. Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht met zowel non-food als food verpakkingsopdrachten. Stroomopwaarts beschikt op verschillende locaties over verpakkingsafdelingen, waarvan er vier geschikt zijn om volgens HACCP standaarden open voedsel te verpakken.

  Meer informatie